Aanpassingen in Mijn Scholen op de kaart

Vensters Icon_App Mijn Scholen op de kaart.png

Op scholenopdekaart.nl worden alle indicatoren anders gevisualiseerd. Een goed moment om te controleren of de toelichtingen voor uw school kloppen bij de nieuwe visualisatie en of ze goed worden weergegeven.

Ga hiervoor naar vensters.nl, klik op ‘inloggen’ en ga naar de module Mijn Scholen op de kaart. U zult zien dat het indicatorenoverzicht aangepast is: een andere indeling, een andere volgorde en aangepaste namen. De volgende indicatoren worden op een later moment toegevoegd: Doorstroom naar vervolgonderwijs, Schooladvies en plaatsing en Sfeer en veiligheid.

Wilt u meer weten over de aanpassingen in Mijn Scholen op de kaart? Klik dan op de onderstaande knop ‘Wijzigingen in Mijn Scholen op de kaart’.

Welkomsttekst (‘In het kort’ op scholenopdekaart.nl)

Dit is het perfecte moment om de toelichtingen bij de indicatoren op uw pagina op scholenopdekaart.nl tegen het licht te houden. We raden aan om te beginnen met het aanpassen van uw welkomsttekst. Deze tekst wordt op de website getoond bij ‘In het kort’ in het hoofdstuk Over de school. Voor het aanpassen van deze tekst gaat u in Mijn Scholen op de kaart naar de indicator Algemene gegevens school en daarbinnen naar de sectie ‘Welkomsttekst’.

Foto’s van uw school

Op uw pagina op scholenopdekaart.nl ziet u rechts van de schoolnaam een slideshow van de eerste vijf foto’s die u in Mijn Scholen op de kaart hebt geplaatst. We raden aan om foto’s van de omgeving, het interieur van de school en schoolactiviteiten te plaatsen. Als u foto’s of de volgorde van de foto’s wilt aanpassen, gaat u in Mijn Scholen op de kaart naar de indicator Algemene gegevens school. Daar kunt u wijzigingen doorvoeren binnen de sectie ‘Slideshow’.