Download gegevens van uw huidige scholenopdekaart.nl

Vensters Icon_App Mijn Scholen op de kaart.png

Vanaf september 2020 zit scholenopdekaart.nl in een nieuw jasje. Alle indicatoren worden daar anders gevisualiseerd. Na de zomervakantie kunt u controleren of de toelichtingen voor uw school kloppen bij de nieuwe visualisatie en of ze goed worden weergegeven. Voor de zomervakantie zijn twee zaken van belang.

1. Uw schoolpagina als document 

Vindt u het interessant om straks terug te kijken naar de huidige versie van uw scholenopdekaart.nl? Download dan vóór de zomervakantie bij Mijn Scholen op de kaart ‘Mijn schoolpagina als document’ (zie het menu aan de linkerkant in Mijn Scholen op de kaart). 

2. Optionele bijlagen 

Op de vernieuwde website is de optie voor een optionele bijlage bij de meeste indicatoren niet meer beschikbaar. Wilt u de bijlagen van uw school bewaren? Download ze dan vóór de zomervakantie bij Mijn Scholen op de kaart. Het gaat om bijlagen bij de volgende indicatoren: 

  • Aantal leerlingen (wordt per 1 september: De leerlingen

  • Bestendigheid uitstroom leerlingen (pro) (wordt per 1 september opgenomen in: Na het praktijkonderwijs

  • Marktaandeel en voedingsgebied (wordt per 1 september opgenomen in: De leerlingen

  • Profiel van de school (wordt per 1 september: Kernwoorden

  • Profiel- en sectorkeuze (wordt per 1 september: Profielkeuze

NB Op onze informatiepagina (klik op onderstaande knop) vindt u tijdig meer informatie over wat u allemaal kunt controleren en bijwerken op de vernieuwde website.